Web Analytics Made Easy - Statcounter

به نظر می رسد اتهاماتی که نسبت به مولاوردی آنهم از یک تریبون رسمی مطرح شده است باید در مجامع حقوقی و نه در توئیتر به آن پاسخ داده شود.

به گزارش شبکه اطلاع رسانی راه دانا؛ پس از مطالبی که «پرویز فتاح» رئیس بنیان مستضعفان درباره موضوع اشغال یکی از ساختمان های این بنیاد توسط «شهیندخت مولاوردی» و «معصومه ابتکار»  که قبل از حضور فتاح در این بنیاد تخلیه شده و 5 میلیارد تومان هم پول از بنیاد اخذ شده است، «شهیندخت مولاوردی» فعال زن اصلاح طلب سعی کرد به این موضوع پاسخ دهد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

فتاح در این رابطه بیان کرد که بایستی اجرت المثل این چند سالی که این موسسه سالیان سا ل در آن حضور داشت اخذ می شده نه اینکه پولی هم اخذ شود و مطرح کرد این افراد بایستی پاسخگو باشند تا مشکل حقوقی در این عرصه بوجود نیاید.   شهیندخت مولاوردی در صفحه توئیتر خود نسبت به این اظهارات واکنش نشان داد و نوشت: آقای فتاح شما را به سلامت نفس می شناختم. کاش در جایگاه مهمی که قرار گرفته اید در روایتهایتان بیش از پیش دقیق تر و مسئولانه تر باشید تا با مغلطه طوری وانمود نشود گر حکم‌ شود که مست گیرند... منتظر جوابیه مستند و مستدل هیات مدیره موسسه بمانید.     وی در بخش دیگری از این رشته توئیتری عنوان کرد: این موسسه که کاملا غیرانتفاعی است، هیچگونه نفع و ما به الازای مالی برای اعضای هیات امنا و مدیره خود ندارد و ملک طلق کسی هم محسوب نمی شود. هیات امنای آن هم که اخیرا به عنوان عضو آن (از ۱۲عضو)انتخاب شده ام فقط سالی یکی دو بار جلسه دارد، به عبارتی امروز هست و فردا نیست!   مولاوردی در ادامه نوشت: هر ضعفی هم داشته باشم، همواره با سری برافراشته بر نداشتن کوچکترین نقطه ضعف مالی و اخلاقی در سوابق کاری و زندگیم بالیده ام، پای اثبات آن هم ایستاده ام و اینک هر دو را با ادعاهای واهی نشانه رفته اند.     مولاوردی با اشاره به اتهاماتی که نسبت به فساد به وی وارد شده است با واکنشی حاکی از عصبانیت عنوان کرد: یکی با اتهامی که دیشب از تریبون یکطرفه و زنده برنامه#نگاه_یک صداوسیما وارد شد و دیگری با اتهام تشویق به فساد و فحشا و فراهم کردن موجبات آن در دادسرای فرهنگ و رسانه!     با این حال به نظر می رسد اتهاماتی که نسبت به وی آنهم از یک تریبون رسمی مطرح شده است باید در مجامع حقوقی و نه در توئیتر به آن پاسخ داده شود. رئیس بنیاد مستضعفان بیان داشته که با سند و مدرک و بررسی های که صورت داده این موضوع را بررسی و باید مسائل حقوقی آن با حضور افراد بررسی شود. جالب است که رئیس بنیان مستضعفان غیر از مولاوردی و ابتکار از مسائل دیگر هم نام برده است و بنابراین اینکه مولاوردی سعی دارد موضوع را سیاسی جلوه دهد نه تنها کارساز نیست بلکه نافی پاسخگویی وی به این موضوع نیز نمی باشد.   انتهای پیام/    

منبع: دانا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.dana.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «دانا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۹۰۴۳۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، در پی انتشار اخباری درباره انتصابات صورت گرفته در دانشکده علوم خانواده دانشگاه تهران به استحضار عموم دانشگاهیان می‌رساند که دانشکده علوم خانواده با هدف تأمین نیروی انسانی متخصص در راستای تحکیم بنیان خانواده، افزایش مشارکت اجتماعی، اقتصادی و سیاسی زنان، توجه به عرصه خانواده، جمعیت و سلامت آن، تولید دانش بومی، بازبینی و طراحی رشته‌های مرتبط به منظور کاهش چالش‌های این حوزه و بر اساس اصول حاکم بر قانون اساسی، منویات مقام معظم رهبری و سیاست‌های دولت مردمی شکل گرفته است.

بر این اساس شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده برای تحقق اهداف مذکور تشکیل شده و برخی از کارکرد‌های مورد انتظار این شورا عبارتند از:

• سیاستگذاری و نیازسنجی برای جذب هیئت علمی دانشکده بر اساس سیاست‌ها و استاندارد‌های دانشگاه تهران
• تعیین راهبرد‌ها برای متمرکزسازی و ایجاد پایگاه علمی، پژوهشی، تخصصی و اجرایی در راستای بهبود نقش‌پذیری خانواده در نظام اجتماعی در قالب نگرش خانواده به مثابه بنیان اجتماع
• تجمیع میان رشتگی‌های موجود در حوزه مطالعات خانواده و رشته‌های مشابه
• زیست‌بوم‌سازی و توسعه چندبعدی فعالیت‌های مرتبط با خانواده، زنان و جمعیت
• توسعه مطالعات میان رشتگی با هدف قرار دادن محور سلامت خانواده از منظر‌های سلامت اجتماعی، سلامت جسمی، روحی، معنوی و فکری
• طراحی الگو‌های علمی و نهاد‌های پژوهشی برای توسعه و ارتقای شاخص‌های رفاه اجتماعی بر پایه و محوریت خانواده
• تقویت مشارکت اجتماعی خانواده محور و زنان در مواردی همچون نوآوری، کارآفرینی، اقتصاد خانواده محور و کارآفرینی مبتنی بر مشارکت خانواده
• طراحی سازوکار‌ها و برنامه‌ها به‌منظور مشارکت فعال و پویا در حوزه مسائل و چالش‌های مرتبط با خانواده
• طراحی سازوکار‌های عملیاتی به‌منظور پرورش و ارتقای شایستگی‌های پژوهشگران کوشا در حوزه خانواده  

شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده مرکب از اعضایی با شخصیت حقوقی و حقیقی است که برخی از اعضای حقوقی آن عبارتند از:
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر انسیه خزعلی)
دبیر ستاد تعلیم و تربیت شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر جمیله علم الهدی)
دبیر ستاد خانواده و زنان شورای عالی انقلاب فرهنگی یا نماینده تام‌الاختیار (خانم دکتر فهیمه فرهمندپور)
مشاور امور زنان و خانواده وزیر علوم، تحقیقات و فناوری (خانم دکتر فخرالسادات نصیری)
مشاور امور زنان و خانواده رئیس دانشگاه تهران (خانم دکتر فاطمه یزدیان)

علاوه بر شخصیت‌های حقوقی مذکور، برخی شخصیت‌های علمی و دانشگاهی فعال در حوزه زنان و خانواده از دانشگاه تهران و سایر دانشگاه‌های ایران و جهان نیز عضو حقیقی شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده هستند که رئیس دانشگاه تهران آنها را منصوب کرده است یا خواهد کرد.

همچنین دانشکده علوم خانواده به منظور تحقق مطالبه رئیس محترم دانشگاه تهران برای ایفای نقش محوری در زمینه فعالیت‌های علمی، تحقیقاتی و حل مسائل حوزه زنان و خانواده در کشور، علاوه بر جذب اعضای هیئت علمی جوان، از ظرفیت استادان پیشکسوت و برجسته دانشگاه‌های مختلف که دارای تخصص‌های مرتبط با رشته‌ها و گروه‌های آموزشی این دانشکده هستند، به صورت استاد وابسته بهره خواهد برد.

دیگر خبرها

  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان
  • واکنش سایت حسن روحانی به اظهارات سخنگوی شورای نگهبان درباره دلایل ردصلاحیتش
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی
  • واکنش به اظهارات حسن روحانی درباره دلایل رد صلاحیت خود | آخرین وضعیت لایحه حجاب | شورای نگهبان به مصوبه متناسب‌سازی حقوق بازنشستگان ایراد گرفت؟
  • واکنش شورای نگهبان به اظهارات روحانی درباره دلایل رد صلاحیتش
  • ماجرای نفوذ سرویس‌های جاسوسی به هیئت‌ها و ترور حاج صادق آهنگران از زبان خودش + فیلم
  • پاسخ روسیه به اظهارات بورل: یک اعتراف عالی! فرمول صلح همین است
  • واکنش مسکو به اظهارات بورل درباره پایان جنگ اوکراین
  • پاسخ به حاشیه‌سازی‌ها پیرامون انتصابات در دانشکده علوم خانواده
  • تجربه حضور «رویاباف و قاضی» در کانادا/ ماجرای خانم قاضی چیست؟