Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@01:12:05 GMT

گرفتن وکیل در تهران، موسسه حقوقی اوستا

تاریخ انتشار: ۷ مهر ۱۳۹۹ | کد خبر: ۲۹۴۵۱۲۳۹

گرفتن وکیل در تهران، موسسه حقوقی اوستا

طبق ماده ۶۵۶، وکالت عقدی است که به موجب آن یکی از طرفین طرف دیگر را برای انجام امری نایب خود می نماید.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام موسسه حقوقی اوستا، پس طبق این ماده وکالت عقد است و مشمول ماده ۱۸۳قانون مدنی می شود. عقد عبارت است از این که یک یا چند نفر در مقابل یک یا چند نفر دیگر تعهد بر امری نماید و مورد قبول آن ها باشد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

توضیحات در مورد وکیل در قانون مدنی:

وکالت به طرقی که در ماده ۶۷۸قانون مدنی مرتفع می شود: با عزل موکل و به استعفای وکیل و یا با موت یا جنون وکیل تهران یا موکل.

طبق ماده ۶۷۹قانون مدنی موکل می تواند هروقت بخواهد وکیل در تهران را عزل کند مگر این که وکالت وکیل و یا عدم عزل وکیل در ضمن عقد لازمی شرط شده باشد.

وکالت عقدی جایز است یعنی هرگاه موکل بخواهد می تواند وکیل را عزل کند و یا وکیل هر زمان خواست می تواند استعفا دهد.

اثر عقد وکالت اعطای نیابت است به این معنا که موکل اقدامات وکیل در اعمال حقوقی را به منزله اقدامات خود می داند و به او اختیار می دهد که به نام و حساب موکل تصرفاتی داشته باشد.

بنابراین وکیل نسبت به آثار اموری که انجام می دهد در حکم واسطه است و آنچه انجام می دهد برای موکل است در واقع تعهداتی که وکیل می پذیرد بر موکل بار می شود و اگر نفعی هم باشد برای موکل است.

وکیل در تهران:

امروزه در بسیاری از موارد برای انجام امور حقوقی، دفاع از حق و حقوق خود، شکایت از فرد یا سازمان، ثبت قراردادهای مالی و کاری پیگیری احکام، مشاوره حقوقی و کارهای ثبتی نیاز به حضور یک وکیل در کنار خود دارید.

موسسه حقوقی اوستا خدمت جدیدی را به مجموعه خود اضافه نموده تا این نیاز جامعه را برطرف نماید وکلای موسسه حقوقی اوستا در کنار شما خواهند بود تا زمان احقاق حق و حصول نتیجه.

وکالت با حق توکیل:

اعطای نیابت به وکیل با توجه به شخصیت او انجام می شود اما گاهی ممکن است موکیل به وکیل اختیاری دهد تا برای انجام کاری برای او وکیلی انتخاب کند.این اخیار را حق توکیل می گویند.

با توجه به این که دادن حق توکیل به وکیل امری خطرناک است قانون مدنی آن را خلاف اصل و نیاز به تصریح موکل دانسته است .طبق ماده ۶۷۲قانون مدنی "وکیل در امری نمی تواند برای آن امر به دیگری وکالت دهد،مگر این که صریحا یا به دلالت قرائن،وکیل در توکیل باشد".

مشاوره حقوقی رایگان

وکیل می تواند خودش طرف معامه قرار گیرد؟

در صحت چنین معامله ای تردید شده و دو دلیل مطرح شده: اول این که عقد از توافق دو اراده پیش می آید زمانی که وکیل برای مثال مامور فروش خانه از سوی موکل قرار می گیرد نمی تواند به عنوان نیابت از طرف موکل بفروشد و به عنوان اصیل آن مال را بخرد.

زیرا توافق دو اراده صورت نمی گیرد در این جا فقط یک اراده وجود دارد. و دوم این که برفرض که امکان چنین توافقی وجود داشته باشد وکیل حتما باید از سوی موکل اذن داشته باشد.

وکالت فضولی:

در مواردی که شخصی بدون داشتن وکالت از دیگری عمل حقوقی را به نام و حساب او انجام می دهد موکلی که از جانب وی وکالت فضولی صورت گرفته، می تواند این عمل را تنفیذ کند و نتیجه معامله را به حساب خود بپذیرد.

تنفیذ وکالت فضولی گاه به حکم قانون است چنانکه به موجب ماده ۳۰۶قانون مدنی "اگر کسی اموال غایب یا محجور و امثال آنها را بدون اجازه مالک یا کسی که حق اجازه دارد، اداره کند.

اگر عدم دخالت یا تاخیر در دخالت موجب ضرر صاحب مال باشد، دخالت‌کننده مستحق اخذ مخارجی خواهد بود که برای اداره کردن لازم بوده است".

وکالت در دادگاه:

طبق ماده ۳۵ آیین دادرسی مدنی وکالت در دادگاه شامل تمام اختیارات راجع به امر دادرسی جز آن چه را که موکل استثنا کرده یا توکیل در آن خلاف شرع باشد اما در امور زیر باید اختیارات وکیل در وکالت نامه تصریح گردد:

۱) وکالت راجع به اعتراض به رای، تجدید نظر، فرجام خواهی و اعاده دادرسی.

۲) وکالت در مصالحه و سازش.

۳) وکالت در ادعای جعل یا انکار و تردید نسبت به سند طرف و استرداد سند.

۴) وکالت در تعیین جاعل .

۵) وکالت در ارجاع دعوا به داوری و تعیین داور

۶) وکالت در توکیل .

۷) وکالت در تعیین مصدق و کارشناس.

۸) وکالت در دعوای خسارت.

۹) وکالت در استرداد دادخواست یا دعوا.

۱۰) وکالت در جلب شخص ثالث و دفاع از دعوای ثالث .

۱۱) وکالت در ورود شخص ثالث و دفاع در قبال آن .

۱۲) وکالت در دعوای متقابل و دفاع در قبال آن .

۱۳) وکالت در ادعای اعسار .

۱۴) وکالت در قبول یا رد سوگند.

تیصره یک: اشاره به شماره های یاد شده در این ماده بدون ذکر موضوع آن تصریح محسوب نمی شود.

تبصره دو: سوگند، شهادت، اقرار، لعان، ایلا قابل توکیل نخواهد بود.

همه کسانی که در تهران و سراسر ایران نیاز به خدمات مشاوره حقوقی و وکالت دارند می توانند با موسسه حقوقی اوستا از طریق شماره تماس ۴۵۴۰۳-۰۲۱ در ارتباط باشند.

وکلا و مشاوران حقوقی اوستا پاسخگوی سوالات حقوقی شما می باشند.

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وکیل در تهران قانون مدنی طبق ماده

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۴۵۱۲۳۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین

 

به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز قزوین، محمد نویسنده رییس کانون وکلای دادگستری گفت: در این همایش از ۱۵۴ وکیل که در حوزه آموزش فعالیت می کنند تجلیل شد.
محمد صادقی رییس مرکز وکلای رسمی دادگستری گفت: آموزش دیدن مهم ترین عنصری است که وکیل باید به آن توجه کند
،وکیل باید به علم و فقه مسلط باشد تا بتواند وکالت عادلانه انجام دهد چرا که نظام حقوقی ما به فقه وابسته است.

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • کشف ۲۵ کیلو تریاک در ایستگاه شهید مدنی
  • ببینید | گفت و گوی اختصاصی با وکیل تتلو
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • دستگیری ۶۸ معترض در موسسه هنر شیکاگو
  • چه کسی محجور است؟/ آثار حقوقی شخص محجور
  • شورای راهبردی دانشکده علوم خانواده در مسیر شکل‌گیری/ برخی شخصیت‌های حقوقی عضویت را نپذیرفتند
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • جنتی: نادیده گرفتن تخلفات امام جمعه تهران، دهن کجی به مردم است
  • توضیح دانشگاه تهران درباره بهره مندی از ظرفیت شخصیت‌های حقوقی