Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «باشگاه خبرنگاران»
2024-05-05@23:26:04 GMT

مشاوره حقوقی تنها با ده هزار تومان

تاریخ انتشار: ۱۳ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۸۷۱۶۹۳

مشاوره حقوقی تنها با ده هزار تومان

به گزارش خبرنگار نبض بازار گروه اقتصادی باشگاه خبرنگاران جوان، مشاوره حقوقی دارویی است که می توان برای درمان مشکلات حقوقی تجویز کرد، انواع مختلفی دارد و به روش های گوناگون توسط افراد مختلف با درجات علمی متفاوت، تجویز می گردد؛ از ابتدای تاریخ بشریت، از زمان هابیل و قابیل، انسان ها به دو دسته تبدیل شدند، آدم های خوب و آدم های بد؛ امروزه نیز همینطور است؛ من، شما و اطرافیانمان به واسطه اعمالمان آدم های خوب یا بدی هستیم که کنار هم زندگی نموده و امورات خود را در تعامل با هم دیگر می گذرانیم؛متأسفانه این تعاملات همواره به خوشی ختم نشده و ما  برای گره گشایی از آنه مجبور به دریافت یک مشاوره حقوقی از یک ریش سفید کاردرست و صالح هستیم؛ انسانی که معتقد است و هدف هایی والاتر از پول دارد .

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

..

یکی از دلایل پر شدن زندان ها، افزایش چشمگیر خیانت و بروز حادثه های جم تیوی در بین مردم ناموس پرست این مرز و بوم، کاهشِ میل افراد به پرورش و توسعه خوبی هاست؛ همین موجب شده است که کسب پول بر کسب و اشائه محبت پیشی گرفته و هر کسی (حتی گاهاً مشاوران حقوقی) به خاطر پول کار کنند.

اما همه می دانیم که در هر شری، اندکی خیر نهفته است؛ با توجه به این ضرب المثل کهن می توان موسسه حقوقی ما را همان نقطه سفیدی قلمداد کرد که در دایره ی معروف خیر و شر قرار گرفته و اعضای آن بدون وابستگی به مسائل دنیوی از قبیل پول، به دلسوزانه ترین حالت ممکن در تلاش اند تا آمار دعاوی حقوقی، کیفری و خانوادگی را در آمار های بد رو به رشد کشورمان، کاهش دهند؛ با توجه به مسائل فوق احتمالا تا کنون متوجه منظور ما از مشاوره حقوقی تنها با ده هزار تومان، شده اید؛ حال با ما همراه باشید تا به بررسی موسسه حقوقی وکیل تلفنی ارزان و تضمینی که به صورت 24 ساعته و نامحدود خدمات حقوقی ارائه می دهد، بپردازیم.

وکیل تلفنی، اولین موسسه حقوقی آنلاین و تلفنی در کشور

وکیل آنلاین تضمینی و ارزان 24 ساعته

آری، ما اولین بودیم؛ اولین تونل ارتباطی آنلاین و تلفنی کشور که امکان ارتباط مردم با برترین وکلای پایه یک دادگستری را به صورت 24 ساعته  مهیا می سازد و در قبال آن تنها هزینه های ارتباطی و اندکی هم حق المشاوره دریافت می نماید؛ اینکه چرا ارائه مشاوره حقوقی ارزان ما از ده هزار تومان شروع می شود، به دو اصل کلی که پایه های وکیل تلفنی نیز بر آن بنا شده است، بر می گردد:

اولین اصل، کسب رضایت مردم بوده نه جیب بری مدرن و ... پیروی از این اصل، به ما این امکان را داده که بیش از 97% از مراجعین روزانه ما امتیاز کامل را به وکلای آنلاینی که از آنها مشاوره دریافت کرده اند، اعطا نمایند و با خیالی راحت از اینکه تکلیفشان روشن شده و می دانند که چه کنند، از اورژانس وکالت آنلاین ما خارج می شوند. اصل دوم که به موازات اصل اول است، استخدام وکلای آنلاین ما بود که این عزیزان تحت نظارت ویژه مدیریتی دلسوز و کاردرست استخدام شدند.

روزهایی سخت که بیش از هزاران وکیل تمایل به همکاری خودشان را اعلام می نمودند؛ اما فیلتر های اخلاقی و علمی موسسه ما، اجازه همکاری همه این عزیزان با ما را نمی داد و ما را ملزم می نمود که تنها مجرب ترین و برجسته ترین وکلا را استخدام نماییم؛ فلذا اگر وکلایی که نتوانستند در موسسه ما استخدام شوند، در حال خواندن این مقاله هستند، بدانند که ما برای تک تک آنها آرزوی سلامتی و سربلندی رو افزون داریم و این را نیز بدانند که امروزه موسسه حقوقی ما با کمبود نیرو مواجه است و از آنجاییکه تجربه آنها نیز به واسطه گذر زمان بیشتر شده، این عزیزان می توانند دوباره شانس خود را امتحان کنند، باشد که موجب خیر گردد.

همانطور که گفته شد این دو مورد فوق همانند، دو خط موازی بودند که قطار وکیل تلفنی بر روی آنها حرکت کرده و به جایگاه رفیع امروز رسیده است؛ حال باید به این سوال پاسخ داد که چگونه می توان رضایت مردم را دراین اوضاع اقتصادی به اهداف مالی ترجیح داد، با ما همراه باشید.

1000 وکیل آنلاین و پایه یک دادگستری

اورژانس وکالت آنلاین و 24 ساعته ارزان و تضمینی

اورژانس وکالت آنلاین، متشکل از هزار وکیل، از برترین و مجرب ترین وکلای دادگستری خانم و آقاست که به صورت 24 ساعته و به تناسب تخصص های حقوقی نادر و رایج استخدام شده اند.

استخدام این عزیزان، ضمن اعمال آزمون های چند مرحله ای برای هر کدام، سال ها زمان برد؛ اما نتیجه ای خوش داشته است و مارا مفتخر ساخته که با قامتی راست در مقابل تمامی مشکلات حقوقی هموطنان عزیزمان با قامتی راست، قد علم کنیم.

به جرأت می توان گفت که هیچ مشکل حقوقی در موسسه ما نه تنها لاینحل نیست، بلکه به ارزانترین شیوه نیز حل می گردد؛ تمامی دعاوی از قبیل ملکی، کیفری، خانوادگی (انواع طلاق ها، مهریه، نفقه، اجرت المثل، و ...)، همچنین دعاوی ملکی و ...؛ همگی به روش های مختلف آنلاین، مثل تماس واتساپی، تلگرامی و ... یا تلفنی، طی دریافت مشاوره حقوقی ارزان حل می گردند؛ البته این امکان نیز وجود دارد که به وکلای آنلاین ما به صورت آنلاین نیز وکالت داد و ایشان را استخدام نمود.

انتهای پیام/ 

منبع: باشگاه خبرنگاران

کلیدواژه: نبض بازار مشاور حقوقی مشاوره حقوقی موسسه حقوقی وکیل تلفنی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.yjc.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «باشگاه خبرنگاران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۸۷۱۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود

به گزارش جماران، اندیشکده چتم هاوس در گزارشی درباره تاثیر تنش میان جمهوری اسلامی ایران و رژیم اسرائیل بر تلاش های چین برای برقراری صلح در منطقه نوشت:

حملات پهپادی و موشکی ایران علیه اسرائیل در 13 آوریل، و پاسخ متعاقب اسرائیل، ثبات آشتی عربستان و ایران را که چین در سال گذشته میانجی آن شده بود، زیر سوال برد: این حملات چشم‌انداز استراتژیک را به‌طور چشمگیری تغییر داده است، امنیت منطقه‌ای را دچار ابهام کرده و شهرت اخیر چین را به‌عنوان یک میانجی معتبر به بوته آزمایش گذاشته است.

پس از حمله هواپیمای بدون سرنشین ایران، پکن بی‌درنگ دیپلماسی تلفنی اضطراری را آغاز کرد تا از تضعیف توافق ایران و عربستان به دلیل وضعیت ناآرام در منطقه جلوگیری کند.  وانگ یی، وزیر امور خارجه چین، پس از تماس با همتایان سعودی و ایرانی خود، «تأکید ایران بر هدف قرار ندادن کشورهای منطقه و همسایه» - اشاره ضمنی به عربستان سعودی و دیگر کشورهای خلیج فارس- را تحسین کرد. ممکن است تماس‌های مشابهی پس از حمله اسرائیل هم انجام شده باشد. در 19 آوریل، لین جان، سخنگوی وزارت خارجه علنا اعلام کرد که «چین با هر اقدامی که تنش‌ها را بیشتر می‌کند مخالف است.»

یکی از جنبه های قابل توجه واکنش چین ثبات آن بوده است. این کشور همچنان متعهد به حفظ منافع خود باقی مانده و همزمان از اسرائیل و آمریکا انتقاد کرده و خواستار کاهش تنش شده است. پکن مانند موضع خود در مورد تشدید تنش حوثی ها در دریای سرخ، دور جدید تشدید تنش را «سرریز» جنگ غزه می داند و نه کاتالیزور آن. این نشان می دهد که پایان دادن به درگیری غزه ممکن است یک اثر موجی ایجاد کرده و صلح و تنش زدایی را در سراسر خاورمیانه به ارمغان آورد.

این توضیح می دهد که چرا چین حمله 13 آوریل ایران را محکوم نکرد، بلکه آن را اقدامی دفاع از خود خواند. این کشور خود را درست در مرکز جنگ روایات قرار داده  و به طور موثر ادعای دفاع از خود ایران را در برابر ادعای مشابه اسرائیل که برای توجیه مجازات دسته جمعی فلسطینیان در غزه استفاده می شود، قرار داده است.(اسرائیل همچنان حمله بی امان به غزه را دفاع از خود پس از ماجرای هفت اکتبر 2023 می خواند.)

چین در مبادلات خود با ایالات متحده نیز همین کار را انجام داده و از این کشور می خواهد که نقش سازنده ایفا کند و اسرائیل را در زمانی که واشنگتن از پکن خواسته بود تهران را از اقدام متقابل منصرف کند، مهار کند.

آشتی ایران و عربستان در خطر است

نگرانی در مورد توافق عربستان و ایران زنگ خطر را در پکن به صدا درآورد. دو عامل کلیدی نگرانی های چین را برانگیخته است. اول، هدف راهبردی ایران در پشت انتقام‌جویی از اسرائیل، ایجاد یک پارادایم بازدارندگی جدید بود. ایران از سیاست جنگ در سایه و استفاده از نیروهای نیابتی که باعث می شد برخی عملیات های مدیریت شده را به راحتی انکار کند، فاصله گرفت. اسرائیل با حمله متقابل خود ( به اصفهان)  در حال آزمایش خطوط قرمز ایران در حالی است که به دنبال مکانیزم امنیتی جدید برای جایگزینی مکانیزم شکسته شده در 7 اکتبر است.

پارادایم جدید ، ریسک پذیری تهران و تل آویو را افزایش می دهد و در نتیجه حملات تلافی جویانه را تشدید و سناریوی درگیری مستقیم را چه در حال حاضر یا بعد معتبرتر می کند. این رویارویی ممکن است به منطقه خلیج فارس هم کشیده شود و کشورهای این منطقه (به ویژه عربستان سعودی) را وادار کند تا مواضع امنیتی خود را مجدداً تنظیم کنند. آنها ممکن است به این نتیجه برسند که ممکن است دوستی بی پروا با ایران  خطرات بیشتری نسبت به منافع آن داشته باشد. ریاست جمهوری دوم دونالد ترامپ در ایالات متحده می تواند این روند را بیشتر تسریع کند.

عامل دوم، پیشرفت کندی است که توافق عربستان و ایران از زمان امضای آن در یک سال پیش داشته است. این سازوکار همچنان بر مسائل امنیتی متمرکز بوده و نتوانسته به بررسی فرصت های اقتصادی و فرهنگی ادامه دهد.

یکی دیگر از عوامل مرتبط، تلقی اسرائیل از این معامله به عنوان یک تهدید مستقیم و تمایل بالقوه برای از بین رفتن آن است. اسرائیل ممکن است دوستی ایران و عربستان را بی تاثیر بر روند عادی سازی  رابطه خود با عربستان سعودی تلقی نکند، همانطور که ایران با شک به تشکیل ائتلاف امنیتی عربی-اسرائیل تحت حمایت ایالات متحده نگاه خواهد کرد. مطالب درز داده شده به مطبوعات اسرائیل بر مشارکت قابل توجه عربستان و امارات در سیستم دفاع جمعی که تقریباً همه موشک‌ها و پهپادهای ایرانی را در 13 آوریل سرنگون کرد، تأکید کرد، اگرچه این موضوع بعداً توسط ریاض و ابوظبی تکذیب شد.

برای چین، چنین سناریویی خطراتی را برای امنیت انرژی این کشور ایجاد می کند و چشم انداز پکن را برای چارچوب امنیتی جدید در خاورمیانه تیره و تار می کند. یکی از ستون های این مفهوم ایجاد یک پلت فرم گفتگوی چندجانبه در منطقه خلیج فارس تحت ابتکار امنیت جهانی است. چشم انداز چنین کاری می تواند به راحتی با تشدید آشفتگی های منطقه ای تضعیف شود.

جاه طلبی های چین برای محدود کردن نفوذ ایالات متحده بر کشورهای خلیج فارس نیز می تواند معکوس شود. بزرگترین درس برای کشورهای خلیج فارس از دخالت مستقیم ایالات متحده در دفاع از اسرائیل در برابر حمله ایران این است که وقتی فشار وارد می شود، تنها ایالات متحده توانایی ارائه کمک های امنیتی قابل توجه به آنها را خواهد داشت.

 با این حال، یک درس دیگر این است که در حالی که ایالات متحده منافع خود را برای دفاع از اسرائیل به خطر انداخته ، ممکن است این کار را برای آنها انجام ندهد. اما واقعیت این است که تصور در خلیج فارس و منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا این است که اسرائیل قادر به تکیه بر توانایی های خود در سناریوی جنگ با ایران نبود.

این چه معنایی برای نقش منطقه ای چین دارد؟ این فرض چین را با فرصت‌ها و چالش‌هایی در تلاش برای ارتقای خود به‌عنوان یک میانجی مسئول و اصول محور در منطقه مواجه می‌کند. تصور رایج در خلیج فارس از 7 اکتبر این است که ایالات متحده متحد اصلی اسرائیل است، این مسئله  شک و تردید در مورد قابلیت اطمینان  به واشنگتن را در میان کشورهای عربی منطقه دامن می‌زند و انگیزه‌ها را برای عربستان سعودی برای متعهد شدن بیشتر به کاهش تنش با ایران افزایش می‌دهد. بی اعتمادی به ایالات متحده همچنین ایران را تشویق می‌کند تا توافق خود با عربستان را منفک از تغییر در استراتژی رویارویی خود با اسرائیل پیگیری کند.

جبهه واحد دیپلماتیک آمریکا و کشورهای اروپایی که پس از حملات ایران، از جمله با افزایش تحریم‌ها علیه ایران با اسرائیل تشکیل شد، شراکت تهران با چین و روسیه را نیز تحکیم می‌کند. با این حال، این بحران محدودیت‌های چین را در حفاظت از توافق میان تهران و ریاض،  فراتر از درخواست از ایران برای تنش‌زدایی و ارسال پیام‌هایی بین ریاض و تهران آشکار کرده است. این تا حدودی به دلیل نقش چین به عنوان یک تسهیل کننده صرف است، نه یک میانجی یا ضامن توافق به سبک و سیاق غربی ها .

دلیل دیگر نفوذ اقتصادی چین است. چین تحت هیچ شرایطی قدرت اقتصادی خود را برای مجازات هر یک از طرفین در صورت نقض مفاد توافق به کار نخواهد گرفت. از منظر چین، تحریم‌ها ممکن است در منطقه خاورمیانه و شمال آفریقا نتیجه معکوس داشته باشند چرا که نوسان های این منطقه می تواند مستقیماً به منابع انرژی چین ضربه بزند.

چین به تلاش برای برقراری ثبات در شمال آفریقا و خاورمیانه ادامه خواهد داد. از آنجایی که ایالات متحده در حال سفت کردن پیچ تحریم صادرات نفتی ایران است، خریدهای چین از ایران تا پایان سال جاری کاهش می یابد تا از تحریم های ثانویه آمریکا در امان بماند. از قضا، این می‌تواند تعادل چین بین ایران، عربستان سعودی و اسرائیل را آسان‌تر کند، زیرا این تصور را کاهش می‌دهد که پکن در حال حمایت مالی از استراتژی دفاعی ایران با خرید نفت از این کشور است.

در سناریوی تیره و تار درگیری گسترده‌تر، می‌توان انتظار داشت که چین همان الگوی بازی‌ را که در جریان حملات حوثی‌ها در دریای سرخ اجرایی‌کرد، اعمال کند: یک اقدام موازنه‌سازی دقیق با هدف نهایی حفاظت از منافع اقتصادی خود و در عین حال انتقاد از آمریکا و اسرائیل.

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • ببینید | گفت و گوی اختصاصی با وکیل تتلو
  • دستگیری ۶۸ معترض در موسسه هنر شیکاگو
  • نسل جدید تلفن‌های ثابت ویژه کسب و کارها
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • وکیل جوان و سرپرست موقت هم از استقلال رفتنی است
  • ۴ کوهنورد گمشده درارتفاعات بام ایران، تلفنی نجات یافتند
  • شوک به خیرونا: احتمال اخراج از اروپا و سقوط به لیگ 2
  • تماس تلفنی پوتین و امامعلی رحمان
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود