Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «ایسنا»
2024-05-06@04:50:06 GMT

موسسه حقوقی اوستا با مجرب ترین وکلای کیفری در تهران

تاریخ انتشار: ۲۰ بهمن ۱۳۹۹ | کد خبر: ۳۰۹۵۰۸۰۱

موسسه حقوقی اوستا با مجرب ترین وکلای کیفری در تهران

امروزه با توجه به گسترش روابط بین اشخاص حقیقی و اشخاص حقوقی باید اذعان داشت که با افزایش ارتباطات می توان مشاهده کرد که تعداد اختلافات چه از نظر کیفری و چه از نظر حقوقی بیشتر شده و روزه به روز به تعداد آن اضافه می شود.

به گزارش ایسنا، بنابراعلام موسسه حقوقی اوستا، برخی از دعاوی هم می تواند از جنبه حقوقی و هم می تواند از جنبه کیفری پیگیری شود اما در دعاوی مانند چک یا مطالبه وجه در مواردی که رابطه امانی بین اشخاص برقرار است می توان گفت که اگر از طریق کیفری پیگیری شود بهتر می توان نتیجه گرفت اما در بحث دعاوی مربوط به چک مدت مقرر برای طرح دعوای کیفری ۶ ماه پس از تاریخ گواهی عدم پرداخت می باشد بنابراین زمان در چنین دعاوی بسیار حائز اهمیت است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

یک وکیل کیفری باید به امور کیفری اشراف بالایی داشته باشد و از نظر سطح اطلاعات و آگاهی باید توانایی پاسخ به سوالات کیفی را داشته باشد. دعاوی کیفری از قبیل دعاوی توهین، افترا، تهدید، سرقت، قتل، کلاهبرداری و ....می باشد.

خصوصیات یک وکیل کیفری

برای اینکه یک وکیل بتواند احقاق حقوق در امور کیفری را مهیا سازد در وهله اول باید نسبت مسائل کیفری سطح آگاهی بالای داشته باشد تا بتواند پرونده کیفری را در جهت مطلوب سوق دهد و زمینه احقاق حقوق و دستیابی حکم مورد نظر موکل خود را فراهم سازد از این رو ابتدا باید برای تضمین حقوق موکل خود انواع دعاوی کیفری و چگونگی فرآیند رسیدگی به آن و میزان مجازات های مورد نظر در خصوص پرونده را بشناسد تا بتواند بهتر نسبت به طرح دعوای کیفری عمل کند.

همان طور که می دانیم از نظر ماهوی تمام مسائل مربوط به امور کیفری در قانون مجازات اسلامی مصوب ۱۳۹۲ مطرح شده است و برای اینکه بخواهیم نسبت به امور شکلی که به عبارتی آیین دادرسی در دعاوی کیفری است باید به قانون آیین دادرسی کیفری مصوب ۱۳۹۲ مراجعه کرد تا در خصوص مواعد و ادله اثبات دعوا و احکام مورد نظر کسب آگاهی کرد.

پس با این توصیفات می توان گفت که یک وکیل کیفری باید احاطه کامل نسبت به قانون مجازات اسلامی و قانون آیین دادرسی کیفری داشته باشد تا بتواند پیگیری مطلوب و مد نظر موکل خود را به جا آورد.

علاوه بر آن هر جرمی مجازات مورد نظر خود را در پی دارد و این وکیل کیفری است که باید تشخیص دهد که چه چیزی به نفع موکل او است تا در بدترین شرایط بهترین  روش برای موکلش برگزیند.

موسسه حقوقی اوستا با مجرب ترین وکلای کیفری آماده خدمت رسانی به شما عزیزان در زمینه کیفری است که برای ارتباط برقرارکردن با این مجموعه می توانید با شماره تماس ۴۵۴۰۳-۰۲۱ تماس حاصل فرمایید تا جهت مراجعه حضوری و تعیین وقت برای شما عزیزان هماهنگی لازم صورت گیرد.

در صورتی که امکان مراجعه حضوری برای شما وجود ندارد موسسه ما به صورت تلفنی برای شما امکان مشاوره و دسترسی به وکلا را فراهم کرده است.

در این بخش به بررسی چند مورد از دعاوی متداول کیفری می پردازیم:

دعاوی کیفری کلاهبرداری:

دعاوی کلاهبرداری از جمله دعاوی می باشد که تشخیص آن به دلیل پیشرفت فناوری بسیار دشوار شده است به این دلیل که امروزه می توان از طریق فضای مجازی و اینترنت جرم کلاهبرداری را به شکل پیچیده و راحت تری انجام داد بدون اینکه حتی شخص کوچک ترین شبهه ای نسبت به اعمال شخص کلاهبردار داشته باشد.

جرم کلاهبرداری از جمله جرایمی است که در آن شخص کلاهبردار با استفاده از اعمال متقلبانه، فرد مورد نظر را فریب داده و منجر به تحصیل مال از وی می شود.

با توجه به قانون تشدید مجازات مرتکبین ارتشا و اختلاس، این جرم تعریف شده، بنابراین این وظیفه وکیل کیفری است که تشخیص دهد که چگونه این شخص فریب خورده است و چه اعمالی منجر به بردن مال شده است پس مشاوره با یک وکیل کیفری می تواند به رسیدگی بهتر فرآیند دادرسی کمک کند.

مشاوره حقوقی رایگان در موسسه حقوقی اوستا

دعاوی کیفری سرقت:

یکی از رایج ترین دعاوی که می تواند در جنبه های کیفری طرح دعاوی مطرح گردد، دعاوی سرقت است. سرقت می تواند به صورت های مختلف صورت گیرد به همین دلیل انواع سرقت اعم از کیف قاپی، سرقت گوشی موبایل، سرقت اتومبیل و همچنین سرقت وسایل منزل می  تواند موضوع طرح یک شکواییه کیفری گردد. در واقع به طور عرفی زمانی است که سارق مال شخص را می رباید.

دعاوی تهدید:

یکی دیگر از دعاوی کیفری که افراد ممکن است قربانی آن واقع شوند دعاوی کیفری مربوط به تهدید است که زمانی که شخصی مورد تهدید واقع می شود از نظر قانونی می تواند علیه تهدید کننده شکواییه تنظیم کند به این دلیل که تهدید از جرایمی است در قانون مجازات اسلامی برای آن مجازات تعیین شده و قابل پیگرد قانونی می باشد، در واقع این قدرت توانایی وکیل است که می تواند فرد تهدید کننده را محکوم کرده و در راستای احقاق حقوق موکل خود نقش به سزایی ایفا کند زیرا در زمانی که تهدید کننده از طریق پیامک شخص یا اقوام درجه یک او را تهدید می کند که می تواند تهدید نسبت به ناموس، جان و اموال او باشد ممکن است از طریق پیامک باشد یا به صورت تلفنی باشد و وکیل کیفری می تواند از همین ادله برای اثبات تهدید اقدام کند و فرد را محکوم کند.

www.avestalaw.com

انتهای رپرتاژ آگهی

منبع: ایسنا

کلیدواژه: وکیل کیفری در تهران وکیل کیفری موسسه حقوقی موسسه حقوقی اوستا یک وکیل کیفری دعاوی کیفری مورد نظر موکل خود

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.isna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایسنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۰۹۵۰۸۰۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • مراسم تجلیل از وکلای معلم قزوین
  • شکایت فعالان حقوق بشر از مقامات صهیونیست به دادگاه لاهه
  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • اتحادیه اروپا: تهدید دیوان بین‌المللی کیفری غیرقابل قبول است
  • دیوان لاهه درباره «تهدید به انتقام‌جویی» علیه این مرجع بین‌المللی هشدار داد
  • دیوان لاهه خواهان توقف تلاش‌ها برای تضعیف این نهاد شد
  • درخواست دادگاه لاهه برای پایان تهدید و ارعاب در خصوص جنگ غزه
  • آیا در دادگاه لاهه عزمی برای محکومیت نتانیاهوی جنگ‌طلب وجود دارد؟