Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «تابناک»
2024-05-06@01:41:00 GMT

خدمات موسسه حقوقی تهران وکیل

تاریخ انتشار: ۲۰ اردیبهشت ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۱۸۵۷۰۳۷

خدمات موسسه حقوقی تهران وکیل

این روزها نقش تلفن در کارهای روزمره ،بسیار بسیار روشن است.یعنی کار تا انجا پیش رفته است که بدون ارتبا طات تلفنی و یا مخابرلتی انجام کار خیلی مشکل می شود.این امر درمشاغل خدماتی مستثنی نیست خدماتی مانند بیمه ای -  حقوقی-بانکی-و......محور مقاله ما خدمات حقوقی می باشد.

سوالاتی مانند آیابا تلفن می توان مشاوره حقوقی گرفت؟چه زمانی باید با مشاوره حقوقی یا مشاوره حقوقی تلفنی ارتباط برقرارکرد؟  حال سوال شما این است طلاق توافقی می تواند برای ما مفید است یا خیر؟

خدماتی مانند بیمه ویا بانکی واداری به دلیل استعلام گرفتن وکارهایی شبیه به این موارد چون راحت و در دسترس هستند کار اسان است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

اما در مورد مسائل ومشکلات حقوقی که اسرارمحرمانه مردم مطرح می باشد وممکن است که امنیت افراد واشخاص در خطر باشد.کمی باید با مسامحه و با احتیاط کامل این کار انجام شود.

سوال-اینکه ایامی شودمشاوره حقوقی تلفنی داشت. بله می شود فقط باید این مشاوره تلفنی از طریق مراکز معتبر مانند دفاتر وکالت عضو کانون وکلا و یا موسسات حقوقی معتبر انجام شود که افرادی سود جو که اقدام به تاسیس ان مراکز می کنند مورد سوئ استفاده قرار نگیرد.

سوال دوم-اینکه چه زمانی باید به مشاوره تلفنی حقوقی یا مشاوره تلفنی یا مشاوره آنلاین مراجعه کرد یا می توان مراجعه کرد ومی تواند قبل از بروز مشکل وبرخود یا مسائل حقوقی یا بعد از مسائل حقوقی باشد.مزیت قبل از برخودرودرروشدن با مسائل حقوقی برای مشاور تلفنی یا مشاوره حقوقی تلفنی داشتن این است که دیگر یا شاید نیازبه دویدن وصرف هزینه در دادگاه ها ومراجع قضایی برای حل مشکلات نیست.مشاوران حقوقی گروه وکلای تهران به صورت آنلاین یا تلفنی ویا پیامکی  می تواند گزینه مناسبی برای حل ویا پیشگیری از مشکلات ومسائل حقوقی باشد.

برای مراحل طلاق توافقی زوجین نیازی به ارائه دلایل محکم و محکمه پسند ندارند؛ در واقع در این نوع طلاق زن و شوهر با توجه به شرایط و وضعیت خانوادگی و زندگی مشترک خود به این نتیجه می‌رسند که دیگر نمی توانند با هم زندگی کنند، لذا برای حل این مشکل به نظر بهترین راهکار این باشد که طرفین الزام رفتن به محضر را نیز جزئی از تعهدات خود در دادخواست طلاق توافقی ذکر نمایند تا در نهایت در حکم دادگاه نیز منعکس شود، در این صورت می‌توان الزام شوهر را به آنچه خود تعهد کرده است از دادگاه درخواست کرد؛ چرا که در صورت عدم حضور زوج در دفترخانه طلاق و فقدان وکالت زوجه از جانب زوج در این خصوص، گواهی عدم امکان سازش و توافقاتی که گواهی مذکور بر مبنای آن صادر شده از اعتبار می افتد.

جهت مشاوره حقوقی در زمینه طلاق توافقی می توانید با شماره 77221941 یا به سایت تهران وکیل به نشانی https://www.tehran-atorney.com مراجعه کنید.

 

انتهای رپرتاژ آگهی/ 

 

 

منبع: تابناک

کلیدواژه: نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 فطریه نشست وین دعای روز بیست و ششم رمضان موسسه حقوقی تهران وکیل خدمات حقوقی مشاوره حقوقی طلاق توافقی رپرتاژ آگهی نحوه برگزاری امتحانات مدارس 1399 1400 فطریه نشست وین دعای روز بیست و ششم رمضان مشاوره حقوقی مسائل حقوقی طلاق توافقی

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tabnak.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تابناک» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۱۸۵۷۰۳۷ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی

همشهری آنلاین - ثریا روزبهانی: در دوران مشروطه بابت سوار شدن به اتوبوس از مسافر ۳شاهی کرایه می‌گرفتند. به‌تدریج استقبال مردم برای استفاده از این وسیله نقلیه جدید زیاد شد و چند تاجر دیگر هم چندین دستگاه اتوبوس‌ به ایران آوردند.

قصه‌های خواندنی تهران را اینجا دنبال کنید

اتوبوس‌های شرکت کانادایی که اولین شرکت در این حوزه به حساب می‌آمد از نوع "برلیه" بود و مثل قطار به چند کوپه تقسیم می‌شد؛ دو کوپه اول و دوم مخصوص نشستن مسافران بود و کوپه آخر هم که عقب اتوبوس واقع می‌شد، برای سرپایی‌ها بود. دومین موسسه‌ای که عهده‌دار اداره اتوبوسرانی تهران شد، یک کمپانی روسی به نام "آفتو ایران" با اتوبوس‌های مدل بوسینگ بود و سومین موسسه هم شرکت "اسگل لاوی" آمریکایی با اتوبوس‌هایی از نوع شورلت بود که صندلی‌هایش برعکس صندلی‌های اتوبوس‌های موسسات گذشته که پشت سر هم بود، روبه‌روی هم قرار داشت.

جالب اینکه این موسسه به شیوه اتوبوسرانی شهرهای اروپایی اداره می‌شد و از نظر سازمان اداری و انتظامی، تقریبا شبیه اتوبوسرانی فعلی بود. آن دوران بلیت، داخل اتوبوس فروخته می‌شد و رانندگان، لباس مخصوص پوشیده و زنگار به ساق پا بسته و کلاه کاسکت به سر می‌گذاشتند.

اتوبوسرانی تهران تا سال۱۳۱۰ توسط شرکت‌های خارجی اداره می‌شد، ولی از اواخر این سال به مدیران ایرانی تحویل داده شد: «در مدت فعالیت آنها چندین خط به خطوط تهران اضافه شد، هرچند برخی اوقات مردم از نحوه خدمات‌دهی گله‌مند بودند. با توجه به این موضوعات در نهایت در سال ۱۳۳۵ دولت تصمیم گرفت برای یکپارچه‌سازی و ساماندهی وضعیت جابه‌جایی مسافران، نخستین شرکت واحد اتوبوسرانی را در چهاردهم تیرماه دایر کند.»

کد خبر 848042 برچسب‌ها هویت شهری تهران حمل و نقل شهری

دیگر خبرها

  • دانشگاه بین‌المللی چابهار و موسسه جغرافیای دانشگاه تهران تفاهم‌نامه همکاری امضا کردند
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • رویکرد کمیته امداد توانمندسازی خانواده‌های تحت حمایت است
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • جولان اولین اتوبوس‌های فرنگی در پایتخت | کرایه هر مسافر ۳شاهی
  • آیا جان توافق ایران و عربستان با ابتکار چین در خطر است؟/ پکن از ترس تحریم های ثانویه فروش نفت از تهران را کاهش خواهد داد/ دیپلماسی تلفنی چین میان ایران و آمریکا موفق بود
  • کاهش ۲۴ درصدی ورودی پرونده‌های طلاق توافقی در شهرستان بهارستان