Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش خبرگزاری فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای رئیس قوه قضائیه صبح امروز جمعه (۳ دی) در موسسه خیریه امام حسن مجتبی (ع) شهرستان ملارد و در جمع ایتام تحت پوشش و مدیران و خیّرین این موسسه حضور یافت.

رئیس عدلیه طی سخنانی خطاب به ایتام، مسئولان و خیّرین این موسسه اظهار کرد: اهتمامی که مدیران این موسسه در گردآوری ایتام و ارائه آموزش‌های قرآنی به آنها دارند هم جای تقدیر دارد و هم وظیفه ما به عنوان مسئولان کشور را سنگین‌تر می‌کند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

رئیس دستگاه قضا با اشاره به اجری که خداوند متعال به پاس زحمات، تلاش‌ها، مجاهدت‌ها، نیت‌ها و زجرهای متحمل شده از سوی مقربین درگاه الهی به آنها عطا می‌کند، گفت: پیامبر گرامی اسلام که آبرومندترین و والاترین مقام انسان‌ها در نزد خداوند متعال هستند در شرایطی دوران کودکی خود را سپری کردند که در بدو تولد، پدرشان در قید حیات نبودند و در کودکی مادرشان هم از دنیا رفت و پدربزرگ‌شان که سرپرستی ایشان را عهده‌دار بودند نیز در زمانی که پیامبر اکرم(ص) هشت ساله بودند دار فانی را وداع گفتند.

رئیس عدلیه در جمع ایتام این موسسه خیریه ادامه داد: پیامبر مکرم اسلام که «رحمة للعالمین» بودند از بدو تولد یتیمی را تجربه کردند اما همین فرد یتیم بالاترین مقام را نزد پروردگار متعال به دست آورد و خداوند بیشترین و بالاترین شرح صدر را به ایشان عطا کرد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه گاهی اوقات برخی سختی‌ها و گرفتاری‌ها کمر هر انسان معمولی را می‌شکند ولی وقتی خداوند متعال اراده کند، یک فرد یتیم می‌تواند به بالاترین مقام برسد، اظهار کرد: وقتی انسان با خدا باشد و دل به خدا بدهد سختی‌ها برای او آسان می‌شود و جز پروردگار متعال هیچ چیز در چشم او بزرگ نخواهد بود و هیچ مانعی برایش بن بست ایجاد نمی کند‌.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای با بیان اینکه شاید گفته شود که انبیا و ائمه اطهار در تاریخ استثنا هستند و در مورد افراد دیگر این موضوع صدق نمی کند افزود: امام‌ خمینی(ره) هم در همان حوزه‌ای درس می‌خواند که بقیه حوزویان در آنجا تلمذ می‌کردند اما آنچه که سبب شد امام خمینی(ره) به آن جایگاه و مرتبه بالا برسد دلدادگی‌اش به خداوند متعال بود که سبب شده بود سختی‌ها برایش آسان شود.

رئیس قوه قضائیه همچنین با اشاره به ویژگی‌های ممتاز و برتر سردار شهید حاج قاسم سلیمانی گفت: بسیاری از مردم ایران و سایر مناطق دنیا در طول حیات خود یک بار هم حاج قاسم را ندیده بودند اما دلیل آشنایی آنها و احساس قرابت و نزدیکی‌شان با این شهید بزرگوار آن بود که حاج قاسم برای خدا به میدان آمد و پروردگار متعال هم به او اجر و عظمت داد.

حجت‌الاسلام و‌المسلمین محسنی اژه‌ای با اشاره به مراسم تشییع حماسی و شکوهمند پیکر مطهر حاج قاسم سلیمانی در سال ۹۸ در نقاط مختلف اظهار کرد: جمعیت فراوان و بی‌شمار، تنوع مثال‌زدنی اقشار و طیف‌های گوناگون مردم و همچنین شور و حال وصف‌ناپذیر دلدادگان به حاج قاسم سلیمانی، باعث شد که این تشییع در حافظه تاریخ ماندگار شود.

رئیس عدلیه در ادامه، قیام، جنگ و صلح حاج قاسم سلیمانی را در راستای جلب رضایت الهی دانست و گفت: با وجود آنکه حاج قاسم سلیمانی در برابر دشمن مقتدرانه، شجاعانه و با صلابت ظاهر می‌شد و در میدان‌های نبرد با دشمنان، ترس و رعب عجیبی در دل دشمن ایجاد می‌کرد اما در برابر فرزندان شهدا و ایتام، مهربان، خاضع، متواضع و رقیق‌القلب بود.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای افزود: هرکسی با خدا باشد و دل به خدا و آموزه‌های قرآن بدهد، عزت، شرافت، قدرت و آنچه برای انسان سربلندی به همراه می‌آورد را در این دنیا و آخرت کسب خواهد کرد.

رئیس قوه قضائیه در بخش دیگری از سخنان خود از آمادگی دستگاه قضا برای همکاری با موسسات خیریه، ایتام و خانواده‌هایشان در راستای کاستن از مشکلات حقوقی و قضایی آنها خبر داد و خواستار طراحی و تدوین سازوکاری مشخص برای این موضوع شد.

حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای در ادامه دستوراتی را به مقامات زیربط قضایی در این خصوص صادر کرد و افزود: «برگزاری کلاس‌های حقوقی با حضور وکلا، کارشناسان، قضات و دادستان‌‌ها»، «در اختیار قرار دادن وکلا و کارشناسان برای انجام امور حقوقی و قضایی با بکارگیری ظرفیت مرکز وکلا، کارشناسان رسمی ومشاوران خانواده قوه قضاییه»، «اعطای تخفیفات در مواردی که قانون اجازه می‌دهد» و «کاهش هزینه‌های دادرسی»، از جمله مواردی هستند که قوه قضائیه می‌تواند در خصوص آنها به ایتام، خانواده‌ها، مربیان و موسسات آنها خدمات ارائه دهد و مسوولان مربوطه در دستگاه قضا با همکاری و کمک رابطین و خانواده‌های ایتام در زمینه تهیه سازوکاری مشخص برای اجرایی شدن این موارد فعال شوند.

رئیس قوه قضائیه با بیان اینکه اگر قانون در رابطه با ارائه خدمات قضایی به ایتام و خانواده‌های آنها نیازمند اصلاح است، حتما باید این اصلاحات در قانون صورت بگیرد، اظهار کرد: قوه قضائیه آمادگی‌ دارد برخی امور هم‌سنخ در خصوص ایتام و خانواده‌هایشان را به شعب خاص واگذار کند.

پیش از سخنان رئیس قوه قضائیه، «مقدم‌فر» مدیرعامل موسسه خیریه امام حسن مجتبی(ع) به ارائه گزارشی از اقدامات و عملکرد این موسسه پرداخت و گفت: مکان فعلی موسسه خیریه امام حسن مجتبی(ع) منزل ۶۰ متری قدیمی شهید هاشمی‌نژاد بوده که بعد از چند سال، خانه‌های کوچک پیرامونی آن نیز خریداری شدند و این موسسه خیریه را شکل دادند.

وی با اشاره به تشکیل و فعالیت ۱۱ پایگاه و موسسه در استان البرز ذیل مجموعه فرهنگی و اجتماعی شهید هاشمی‌نژاد، ارائه آموزش‌های فرهنگی و قرآنی و اهدای کمک‌های معیشتی به ایتام و خانواده‌های آنها را از جمله برنامه‌های این پایگاه‌ها و موسسات عنوان کرد.

مدیرعامل موسسه خیریه امام حسن مجتبی(ع) از جذب ۲ هزار و ۱۰۰ خانواده ایتام در موسسات و پایگاه‌های خیریه مجموعه فرهنگی و اجتماعی شهید هاشمی‌نژاد و ارائه‌ خدمات معیشتی، فرهنگی و قرآنی به آنها خبر داد.

وی همچنین خواستار تدوین فرآیندی در سیستم قضایی کشور جهت تسهیل امور حقوقی و قضایی ایتام و خانواده‌هایشان در‌ حوزه‌هایی نظیر وکالت و کاهش هزینه‌های دادرسی شد.

در ابتدای این مراسم ایتام تحت پوشش موسسه خیریه امام حسن مجتبی(ع) در قالب گروه سرود «عماران  انقلاب» در حضور حجت‌الاسلام والمسلمین محسنی اژه‌ای به اجرای سرود پرداختند و در پایان نیز رئیس دستگاه قضا با حضور در کنار ایتام حاضر در این جلسه  عکسی به یادگار انداخت و به گفت‌وگو با انها پرداخت.

رئیس قوه قضائیه همچنین پس از این مراسم، به صورت رودررو و چهره به چهره با تعدادی از خانواده‌های ایتام و افراد تحت پوشش موسسه خیریه امام حسن مجتبی(ع) گفت‌وگو کرد و مشکلات آنها را شنید؛ فرزندان اغلب خانواده‌هایی که در این دیدارها حاضر بودند حافظ قرآن بودند.

در جریان این دیدارهای چهره به چهره، تعدادی از مشکلات حقوقی قضایی و هزینه‌ دادرسی خانواده های ایتام و افراد تحت پوشش موسسه خیریه امام حسن مجتبی(ع) شنیده شد و در این خصوص دستوراتی برای انجام اقدامات مقتضی از سوی رئیس دستگاه قضا صادر شد.

انتهای پیام/

منبع: فارس

کلیدواژه: قوه قضائیه محسنی اژه ای خیریه امام حسن مجتبی حجت الاسلام والمسلمین محسنی اژه ای موسسه خیریه امام حسن مجتبی ع ایتام و خانواده حاج قاسم سلیمانی رئیس قوه قضائیه حقوقی و قضایی حجت الاسلام خداوند متعال دستگاه قضا تحت پوشش

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۳۹۷۵۱۷۱ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود

به گزارش خبرگزاری مهر، حجت الاسلام والمسلمین عبداللهی، در حاشیه سفر رئیس قوه قضائیه به بندرعباس، به بندرلنگه رفت و پس از حضور در گلزار شهدای این شهرستان و ادای احترام به مقام شهیدان در همایش ملی وحدت دل‌ها، با علما و روحانیون اهل تشیع و تسنن این استان دیدار و گفتگو کرد.

وی در ابتدای این مراسم با تجلیل از مقام معلمان و کارگران و اثر گذاری اقدامات آن‌ها در دو عرصه مهم و اساسی کشور، یکی در بخش تولید و صنعت و دیگری در بخش تعلیم و تربیت و آموزش گفت: بی تردید بسیاری از مدیران کارآمد و کارگزاران کاردان در محضر همین معلمین کسب علم کرده‌اند و تربیت شدند و امروز حضور آن‌ها در ارکان تصمیم گیری و تصمیم سازی کشور، اثر گذار و تعیین کننده است.

وی ادامه داد: هر چند زحمات این قشر فرهیخته و نورانی بر کسی پوشیده نیست، اما باید همیشه قدردان آن‌ها بود و در رفع کمبودها و خواسته‌های آن‌ها تلاش کرد، چرا که اگر این رکن جامعه تنزل پیدا کند تمام ارکان متزلزل خواهد شد

وی با تبیین جایگاه کارگران در به حرکت در آمدن چرخ‌های تولید در کشور به عنوان سربازان خط مقدم جبهه اقتصادی، به ویژه نقش آن‌ها در تحقق شعار سال خاطر نشان کرد: حقیقتاً باید در مقابل این قشر تواضع کرد و از آن‌ها تقدیر کرد.

رئیس مرکز حفاظت و اطلاعت قوه قضائیه اضافه کرد: با تسلیت فرا رسیدن ایام شهادت رئیس مذهب تشیع، حضرت امام جعفر صادق (ع) اظهار داشت: این شخصیت والا، بنیانگذار حکمت، فلسفه و فقه مدرن، فیزیک و فهم انسان از خلقت به معنای واقعی بود که با تربیت نخبگان و شاگردان برجسته در این عرصه تحولی بزرگ به وجود آورد.

وی در ادامه با تبریک پیروزی سپاه اسلام بر اسرائیل غاصب گفت: رزمندگان اسلام یک بار دیگر، وعده‌ی خداوند در مورد خلافت زمین برای کسانی است که اهلیت آن را دارند، همان تعبیر قرآنی «ان الارض یرثها عبادی الصالحون» را اثبات کردند، وعده‌ای که خداوند در حادثه‌ی بدر داد، دوباره اتفاق افتاد، تعداد اندکی از مسلمانان در مقابل قدرت‌های بزرگ و پیچیده‌ی زمان خود قرار گرفتند و توانستند استکبار را به زانو در بیاورند.

وی گفت: بی شک گوش مالی دادن صهیونیست‌ها در این شرایط و در این زمان، علاوه بر سربلندی اسلام و خشنودی امام عصر، موجب خوشحالی همه کسانی شد که به نوعی در زیر بیرق جمهوری اسلامی ایران قرار گرفتند.

وی با تقدیر از عملکرد مجموعه قضائی استان هرمزگان، به جهت کاهش ورودی پرونده‌ها، سرعت در رسیدگی به پرونده‌ها و عدم اطاله دادرسی که یک چهره مطلوب از دستگاه قضائی را نشان داده است، خاطر نشان کرد: تعبیر ذهنی مردم این است که اگر به این ملجأ متوسل بشوند، بی پناه نخواهند ماند و نقطه ثقل این انتظار هم همان پاسخگویی به موقع همراه با نگاه مشفقانه و مقتدرانه است، که از سیاست‌های راهبردی دستگاه عدلیه می‌باشد، مبنای ما عمل همراه با تدبیر و عقلانیت، توأم با اقتدار و رأفت است.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با تأکید بر لزوم حفظ کرامت انسان‌ها تصریح کرد: مردم ما عزیز هستند و باید عزیز و عزتمند بمانند، لذا هیچ عذری که موجب شود تا شرافت مردم خدشه دار شود، پذیرفته نیست، این وظیفه دستگاه قضائی است که از این عزت صیانت نماید.

وی ادامه داد: در پیاده نمودن عدالت، هر گونه تبعیض، عین ظلم است و در این بین هیچ تفاوتی بین اشخاص در هر مقام و در هر لباسی که هستند، وجود ندارد، نباید کسی که به قوه قضائیه پناه آورده احساس بی پناهی کند. این اطمینان را می‌دهیم که دستگاه قضا در مبارزه با فساد، ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود و در این خصوص هیچ تعارف و ملاحظه‌ای نسبت به کسی ندارد.

رئیس حفاظت و اطلاعات قوه قضائیه با اشاره به ضرورت حفظ وحدت به عنوان عامل اقتدار و انسجام در کشور گفت: اگر این وحدت نبود، وعده صادق محقق نمی‌شد، دستگاه قضا با هر اقدامی، از سوی هر شخص و گروهی که بخواهد این وحدت در جامعه، به ویژه وحدت در بین ادیان و مذاهب را دچار خدشه نماید و موجب شود تا امنیت روانی جامعه از بین برود، قاطعانه برخورد خواهد کرد.

حجت‌اسلام والمسلمین عبداللهی در ادامه گفت: همه‌ی این جمعیت کشور از هر دینی زیر یک بیرق هستیم و در حفظ حریم کشور، تبعیض و دو دستگی نخواهیم داشت، پای همه چیز اسلام ایستاده‌ایم و امیدواریم با شما ارتقا مکتب و حریم این حرم یعنی جمهوری اسلامی، حفظ شود و بدانید که در آیه قرآن آورده شده است: «ان ینصر الله، تنصرکم»

وی ادامه داد: مردم عزیز ما در تمام عرصه‌ها و هر جا که نیاز بود، حضور داشته و دارند، لذا تمام ارکان نظام اسلامی علی الخصوص، دستگاه قضا باید اخلاق مداری را سرلوحه کار خود قرار دهند، چرا که مردم از ما محبت می‌خواهند، همین محبت اقتدار و همدلی می‌آفریند.

گفتنی است حجت الاسلام عبداللهی، علاوه بر این دیدار و بازدید از زندان، با کارکنان دادگستری و دادسرا و همچنین کارکنان اداره بنادر و دریانوردی این استان نیز دیدار و گفت‌وگو کرد و دستورات لازم برای پیگیری مشکلات آن‌ها و مطالبات لنج داران صادر کرد.

کد خبر 6096192

دیگر خبرها

  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو
  • دستگاه قضا ابتدا سراغ مفسدین گردن کلفت می‌رود
  • قوه قضاییه در مبارزه با فساد هیچ تبعیضی قائل نمی شود
  • رسیدگی مستمر به مشکلات خانواده زندانیان نیازمند بوشهر
  • بازدید رئیس قوه قضائیه از نمایشگاه دستاورد‌های قضایی هرمزگان
  • قدردانی امام جمعه بندرعباس از سفر رئیس قوه قضائیه به هرمزگان
  • تخصیص ۴۱۹ میلیارد برای مسائل واحدهای قضایی هرمزگان
  • در دیدار ‌صنعتگران ‌هرمزگان با رئیس قوه قضائیه چه گذشت؟