Web Analytics Made Easy - Statcounter

پرونده‌های حقوقی زیادی هر روز در دادگاه‌ها بررسی می‌شود و افراد زیادی نیز درگیر یک پرونده حقوقی هستند. بسیاری از افرادی که در دادگاه پرونده دارند، به دلیل نداشتن اطلاعات کافی به این وضعیت رسیده‌اند. - اخبار بازار -

به گزارش خبرگزاری تسنیم، بسیاری از افرادی که در دادگاه پرونده دارند، به دلیل نداشتن اطلاعات کافی به این وضعیت رسیده‌اند.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

به همین دلیل تمام کسب و کار‌ها و شرکت‌ها باید از مشاوران حقوقی کمک بگیرند. همچنین علاوه بر شرکت‌ها، مسائلی مانند انحصار وراثت نیز نیاز به کمک گرفتن از مشاوره حقوقی دارند. مشاوره حقوقی برای تمام افراد در هر مسأله حقوقی لازم است. در این مقاله نیز به بررسی مشاوره حقوقی چیست و چه کاربردی دارد، پرداخته شده است. با ما همراه باشید.

مشاوره حقوقی چیست؟

مشاوره انواع مختلفی دارد و یکی از انواع آن نیز مشاوره حقوقی است. مشاوره حقوقی، مشاوره‌ای است که در آن به افراد راهنمایی‌هایی راجع به انواع مسائل حقوقی و قوانین داده می‌شود. در سال‌های اخیر کسب و کار‌های مختلفی ایجاد شده‌اند و صاحب آن‌ها به دلیل نداشتن اطلاعات کافی راجع به قوانین حقوقی، به دادگاه فراخوانده شده است. این مشاوره برای افراد عادی نیز ضروری است. فراد عادی برای این که از بروز مسائل و مشکلات حقوقی پیش‎گیری کنند، باید از مشاوران حقوقی کمک بگیرند. مشاوره‌ی حقوقی برای تمام افراد چه حقوقی و چه حقیقی لازم است و می‌تواند بسیار مفید باشد.

مشاوره حقوقی توسط چه کسی انجام می‌شود؟

این مشاروه توسط مشاوران حقوقی و افراد متخصص در این زمینه انجام می‌شود. این فرد دارای تحصیلات و مدرک در زمینه فقه و حقوق است و تسلط کامل بر این گونه مسائل دارد. مشاوران حقوقی انواع مختلفی دارند. ممکن است یک مشاور در شرکتی استخدام شده باشد و مشکلات حقوقی آن شرکت را برطرف کند. همچنین بسیاری از مشاوران تیم و دفتر خود را دارند یا عضوی از یک تیم هستند. این مشاوران در دفتر خود به مراجعه‌ کنندگان مشاوره حقوقی می‌دهند. برخی از مشاوران نیز در زمینه‌های کاملاً تخصصی و تنها یک زمینه به افراد مشاوره می‌دهند. به عنوان مثال ممکن است یک مشاور تنها در زمینه‌های هنری و قوانین مربوط به این زمینه‌ها فعالیت داشته باشد. با این حال این به معنی نداشتن اطلاعات در زمینه‌های دیگر نیست. بسیاری از مشاوران حقوقی نیز در عموم مسائل مشاوره می‌دهند. به عنوان مثال در رابطه با مسائل مربوط به ازدواج می‌توان به این مشاوران مراجعه کرد.

مشاور حقوقی باید تخصص کافی داشته باشد تا بتواند راهنمایی‌های صحیح و بجا به افراد ارائه دهد. در صورتی که مشاوره مناسبی به افراد داده نشود، ممکن است در پرونده‌شان مشکلی به وجود بیاید و منجر به متضرر شدن صاحب پرونده گردد. به همین دلیل اگر به دنبال فردی مناسب برای گرفتن مشاوره حقوقی هستید، بهتر است به سایت تهران مدافع مراجعه کنید. این مجموعه از افراد حاذق و ماهر تشکیل شده است که بهترین مشاوره‌ها را به شما خواهند داد.

تفاوت مشاور حقوقی با وکیل

بسیاری از افراد وکیل را با مشاور حقوقی به اشتباه یکسان تصور می‌کنند. در صورتی که وکیل و مشاور حقوقی کاملاً وظایف متفاوتی دارند. البته هم وکیل و هم مشاور حقوقی به تمام قوانین و بند‌های حقوقی آگاه هستند و در این زمینه تخصص دارند. هیچ کس نمی‌تواند بدون داشتن تخصص در زمینه حقوق اقدام به وکالت یا مشاوره دادن کند. وکیل باید در آزمون‌هایی شرکت کند که مهم‌ترین آن‌ها آزمون‌هایی است که توسط قوه قضاییه برگزار می‌شود. بعد از قبولی در این آزمون‌ها یک دوره کارآموزی را باید بگذرانند تا بتوانند به عنوان وکیل فعالیت کنند.

وکیلان می‌توانند در زمینه‌هایی که تخصص دارند به مراجعان خود مشاوره‌هایی بدهند، اما امکان استخدام و قرارداد بستن با شرکت‌ها و افراد را برای مشاوره ندارند. مشاوران نیز نمی‌توانند در دادگاه‌ها و دادسرا‌ها فعالیتی مانند وکلا داشته باشند. این افراد می‌توانند در دادگاه به افراد مشاوره دهند و آن‌ها را در مراحل مختلف پرونده راهنمایی کنند. با این حال مشاوران نمی‌توانند در صحن دادگاه حضور پیدا کرده و از صاحب پرونده دفاع کنند. دفاع در دادگاه وظیفه وکیل است و مشاور فقط می‌تواند راهنمایی‌هایی راجع به پرونده کند.

همچنین مشاوران ممکن است وکیل نباشند و تجربه‌ای در زمینه دفاع نداشته باشند. دبه صورت کلی هر فردی که در رشته حقوق تحصیلات داشته باشد و اطلاعات کافی در این زمینه باشد، می‌تواند افراد را راهنمایی کند. در واقع مشاوره حقوقی توسط افراد آگاه و کسانی که دارای اطلاعات لازم و کافی هستند، انجام می‌شود.

مشاوره حقوقی برای زمانی است که می‌خواهید قراردادی ببندید، شرکتی تأسیس کنید یا شکایتی علیه یک نفر تنظیم نمایید. در این شرایط قطعاً به یک مشاور حقوقی نیاز خواهید داشت تا به دلیل ناآگاهی با مشکل مواجه نشوید. در صورتی که بدون داشتن اطلاعات کافی اقدام به انجام کاری در زمینه حقوق نمایید، می‌توانید مشکلات زیادی را برای خودتان به وجود بیاورید. به همین دلیل کمک گرفتن از مشاور حقوقی برای تمام افراد لازم است و تفاوتی ندارد که این فرد حقیقی باشد یا در زمینه حقوق فعالیت کند.

اگر پرونده‌ای در زمینه انحصار وراثت داشته باشید، بهتر است قبل از مراجعه به وکیل خانواده، از مشاور حقوقی کمک بگیرید. در این شرایط مشاور به وکیل خانواده اولویت دارد. با مراجعه به مشاور اطلاعات لازم را به دست می‌آورید. ممکن است به دنبال استخدام یک وکیل اداره کار باشید. بهتر است قبل از این کار از یک مشاور حقوقی اطلاعات لازم برای ادامه دادن پرونده را کسب کنید. بعد از این کار می‌توانید با وکیل اداره کار برای دفاع از پرونده‌تان قرارداد ببندید.

زمینه فعالیت مشاوران حقوقی

یکی از زمینه‌هایی که مشاوران حقوقی فعالیت می‌کنند، امور خانوادگی است. در این زمینه مشاوران حقوقی تهران مدافعبه افراد مشاوره می‌دهند. زوجین قبل از گرفتن وکیل یا مراجعه به دادگاه با مشاور حقوقی ملاقات می‌کنند.

برخی از مشاوران به صورت تخصصی در امور مالی فعالیت می‌کنند. به عنوان مثال در تنظیم قرارداد‌های مالی، امور حسابداری، طلب چک و مطالبه سفته به افراد مختلف مشاوره می‌دهند و آن‌ها را در این زمینه یاری می‌کنند. از وظایف دیگر مشاوران می‌توان به مشاوره حقوقی در زمینه جزایی اشاره کرد. به عنوان مثال مشاور حقوقی در امور مربوط به انواع کلاه‌برداری، تهدید افراد و استفاده از هویت و اسناد جعلی به افراد مشاوره می‌دهد.

تیم تهران مدافع

موسسه حقوقی تهران مدافعاز مجرب‌ترین مجموعه‌ها در زمینه مشاوره و وکالت هستند و از متخصص‌ترین افراد تشکیل شده‌اند. متخصصان این مجموعه بر پایه عدالت فعالیت می‌کنند و بیش از 25 سال است که بهترین و عادلانه‌ترین خدمات را به مراجعان ارائه می‌دهند. تیم تهران مدافع متشکل از صد وکیل حرفه‌ای و متخصص است که پرونده‌های شما را به صورت تخصصی بررسی می‌کنند و آن‌ها را به عادلانه‌ترین و بهترین نتیجه می‌رسانند. برای دریافت مشاوره حقوقی یا استخدام وکیل می‌توانید به سایت تهران مدافع به آدرس https://tehranmodafe.comمراجعه نمایید.

"این مطلب تبلیغاتی است"

انتهای پیام/

منبع: تسنیم

کلیدواژه: افراد مشاوره نداشتن اطلاعات مشاوره می دهند مشاوران حقوقی عنوان مثال اطلاعات کافی مشاوره حقوقی مشاور حقوقی تهران مدافع یک مشاور

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.tasnimnews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «تسنیم» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۱۷۹۳۴۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست

جلسه کارگروه تخصصی رؤسای شعب دیوان عالی کشور با عنوان بررسی موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی با حضور حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری برگزار شد.

حجت الاسلام والمسلمین محمدجعفر منتظری دیوان عالی کشور در این جلسه با گرامیداشت روز معلم، به بخشی از سخنان امام راحل (ره) درباره شهید مطهری اشاره کرد و اظهار داشت: "خدمتی که استاد شهید مطهری به نسل جوان و جامعه نموده کم نظیر است. آثاری که از او هست، بی استثنا، همه خوب است و من کس دیگری را سراغ ندارم که بتوانم بگویم: «بی استثنا آثارش خوب است». انسان ساز است.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری ادامه داد: کلیات طرح اصلاح موادی از قانون آیین دادرسی مدنی و کیفری در کمیسیون حقوقی و قضایی مجلس تصویب شده است و پیگیر هستیم که در این مجلس به تصویب نهایی برسد.

وی با تاکید بر لزوم اختصاص بودجه مستقل برای پیشبرد برنامه‌های دیوان عالی کشور، از تصویب ردیف بودجه مستقل برای بخشی از هزینه‌های دیوان عالی کشور خبر داد.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با بیان اینکه دیوان عالی کشور در قانون اساسی دو مسئولیت مهم و اساسیِ نظارت بر اجرای صحیح قوانین در محاکم و ایجاد وحدت رویه قضائی را برعهده دارد، اظهار داشت: این دو مسئولیت اطلاق دارد و عملکرد صحیح و ضابطه‌مند در این زمینه، با تعریف درست از نحوه نظارت و یا اصلاح قانون و اصلاح روش‌ها و اصلاح ساختار ممکن خواهد بود. چنانچه قضات محترم در این رابطه پیشنهاداتی به منظور پیشبرد هر چه بهتر امور دارند، ارائه دهند.

وی تصریح کرد: آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست، به طوری که وارده پرونده‌های ما در این زمینه فقط در فروردین ماه بیش از ۸۰۰ فقره بوده است که بخش عمده آن مربوط به اختلافات خانوادگی و طلاق بوده است و باید در این زمینه چاره اندیشی شود.

حجت الاسلام والمسلمین منتظری با اشاره به تشکیل کارگروه‌های تخصصی چهارگانه حقوقی، خانواده، جرائم ناشی از مواد مخدر و دیگر عناوین کیفری در دیوان عالی کشور و آسیب شناسی پرونده‌های مطروحه اظهار داشت: ان شاءالله خروجی این جلسات برای دستگاه قضایی و عموم جامعه مفید به فایده باشد؛ استفاده از نظرات، پیشنهادات و تجربیات همکاران قضایی در رفع اشکالات و مدیریت کلان دیوان عالی کشور مثمرثمر خواهد بود.

گفتنی است در این جلسه موضوع وکیل در مرحله فرجام خواهی در پرونده‌های حقوقی و کیفری مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.

باشگاه خبرنگاران جوان اجتماعی حقوقی قضایی

دیگر خبرها

  • ثبت ۶ هزار مراجعه به مراکز مشاوره پلیس سمنان
  • رئیس دیوان عالی کشور: آمار پرونده‌های «خانواده» مناسب نیست
  • آمار وارده پرونده‌های خانواده مناسب نیست
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده در مازندران
  • عضو سابق هیات مدیره استقلال افشاگری کرد؛ از حواله خودروها تا مشاوران 400 میلیونی!
  • افشاگری از ماجرای حواله‌های خودرو، افزایش قراردادها، مشاوران ۴۰۰ میلیونی و برکناری مدیر سرشناس آکادمی/ هشدار به مالکان جدید استقلال
  • فعالیت ۲۲ مرکز مهر خانواده 
  • ۲۲ مرکز مهر در مازندران فعالیت می کند
  • برگزاری میز مشاوره حقوقی هفته سوم اردیبهشت از سوی پارک فناوری پردیس
  • تشکیل سالانه ۶۰ هزار پرونده قضایی در وزارت نیرو